Výsledky voleb do Pastorační rady

14.1. 2009 Autor Michal Němeček Komentáře Komentáře (0) Kategorie Kostel Dobříš Hodnocení 0.00 Přečteno x3977

V neděli se po měsíci a půl od sbírání návrhů na kandidáty uskutečnily volby do Pastorační rady.

Mezi kandidáty v Dobříši byli za mládež: H. Kylarová, M. Chytrá; za mladé manžele: M. Svoboda, L. Svoboda, J. Kylar; za střední generaci: I. Kylar, Z. Klimtová, I. Salcman; za seniory: M. Musilová a E. Vávrová. Na vesnicích byli tito kandidáti: za Rosovice J. Vaněček a M. Vojtěchová, za Svaté Pole B. Krákorová, J. Černý aj. Pilecký, za Dl. Lhotu pouze L. Soukupová.

Z navržených kandidátů byli zvoleni H. Kylarová, L. Svoboda, I. Salcman, M. Musilová, J. Vaněček, B. Krákorová, L. Soukupová.

Práce v pastorační radě je vkladem do celé farnosti. Poradní hlas pastorační rady je klíčový pro rozhodování, které aktivity farnosti zařadit, které investiční akce mají být upřednostněny, atd. Děkuji všem, kdo byli ochotni vstoupit mezi kandidáty i všem, kdo se voleb účastnili. Pastorační rada má odrážet hlas farnosti, a tak je dobré se svými zvolenými zástupci své vlastní připomínky a návrhy konzultovat a jejich prostřednictvím předkládat pastorační radě. Jednání rady nejsou uzavřená farníkům. Pokud by někdo stál o účast na jednáních rady, stačí se domluvit s knězem. První zasedání nové Pastorační rady bude po slavnostním uvedení 28. ledna v Pastoračním centru.